Köpek, Kedi Nefroloji ve Üroloji

Canine and Feline Nephrology and Urology Veterinary ebooks download


Köpek ve Kedi Nefroloji ve Üroloji 
Dennis J. ederek, Stephen P. DiBartola, Patricia Schenck Chew 
2 Edition'ı 

Sıklığı idrar yolları hastalıkları , küçük hayvan hekimliğinde ve bozukluklar her zamankinden daha yüksektir. 2nd edition of Köpek ve Kedi Nefroloji ve Üroloji kolay size doğru teşhis ve hastalıkları ve bozuklukları yönetmek için gereken bilgileri bulmak için yapar idrar yolu köpek ve kedilerde. Onun özlü anahat biçimi pratik klinik içeriği, özellikleri çizimler açıkça hastalığın başlamasını ve ilerlemesini göstermek, çeşitli lezyonların klinik görünümünü gösteren fotoğraf, tablo ve bir bakışta önemli bilgileri sunuyoruz kutuları. Uzman yazarlar Dennis J. Stephen P. DiBartola Chew, ve gözden geçirilmiş ve yepyeni içeriği engellemek ve en etkili böbrek, mesane ve ilgili koşulları yönetmek yardım, son çalışmaları ve kanıta dayalı tıp dayalı olan Patricia Schenck güncel tutmak .

Özlü, klinik odaklı içeriği ile Anahat biçimi hızlı ve kolayca doğru bir teşhis ve etkili bir şekilde yönetmek için gereken bilgileri bulmanıza yardımcı olur idrar yolu hastalıkları ve bozuklukları.
Pratik, klinik ipuçları ve yönergeler dahil algoritmaları , SSS ve vaka yönetimi önerileri.
Özel kutular bir bakışta önemli bilgileri vurgulamak.

Böbrek ve alt hakkında özlü, need-to-know bilgi üriner sistem patofizyolojisinden klinik uygulama için gerekli zemini sağlar.

Sıcak konular kanıta dayalı kapsama tür arasındaki ilişki olarak davranışsal stres ve idrar yolları boyunca hastalık, idiyopatik sistit için tedaviler ve diyet değişiklikleri önleme ve tedavisi idrar yolu sorunları sizin hastalar için son ve en iyi bakımı sağlamak yardımcı olur.


İndirme Linki:
http://www.gencveteriner.com/veteriner-ebooks-atlaslar/kopek-kedi-nefroloji-ve-uroloji-t5434.0.html

Yorumlar

Popüler Yayınlar