Veteriner Teknisyenleri için Büyük Hayvan Tıp Kitabı

Large Animal Medicine for Veterinary Technicians Veterinary ebooks 


Büyük Hayvan Tıp Veterinerlik için Teknisyenleri
Laura Lien, Sue LoLy, Sheryl Ferguson tarafından 1 Edition'da

At, sığır, devegillerin, küçükbaş ve domuz bakımı tüm yönleriyle Bu kapsamlı rehber veteriner yardımcı teknisyen öğrenciler hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmek büyük bir hayvan ilaç . 
tam renkli, Sunan Büyük Hayvan Hastalıkları Veteriner için Teknisyenleri bir görüntü zenginliği yanı sıra, klinik uygulamalar ile türe özgü kapsama alanı sağlar. Kapsama gibi hastane biyogüvenlik, kısıtlama, fizik muayene, beslenme, klinik ve tanı yöntemleri, üreme, neonatoloji ve hastalık gibi AVMA-gerekli konuları içerir. 

metni pekiştirmek için, eşlik eden bir web sitesi inceleme soruları ve cevapları, vaka çalışmaları, ve bir görüntü sunuyor cins kimlik yardımcı olmak üzere ilave fotoğrafları ile banka. 
Veteriner teknisyeni öğrencileri, veteriner teknisyeni eğitimciler ve veteriner teknisyenleri kendi bilgilerini geliştirmek ve genişletmek isteyen uygulamada büyük hayvan tıp bulacaksınız Büyük Hayvan Tıp Veteriner için Teknisyenleri paha biçilmez bir kaynak.





http://www.gencveteriner.com/veteriner-ebooks-atlaslar/veteriner-teknisyenleri-icin-buyuk-hayvan-tip-kitabi-t5438.0.html

Yorumlar

Popüler Yayınlar