Küçük Hayvanların İç Hastalıkları

Small Animal Internal Medicine Veterinary ebooks

Küçük Hayvan Dahiliye

Richard W. Nelson, C. Guillermo Couto

Görüntüleri yüzlerce ve pratik klinik vurgu ile, Küçük Hayvan İç Hastalıkları, 5th Edition teşhis ve ortak iç hastalıkları ve durumları tedavi, tanımak olur. Berrak, adım-adım kılavuz iyice sık gerçekleştirilen prosedürlerini tanımlar. Özet tablolar Yüzlerce kolay klinik bulguları, olası nedenleri, ilaç bilgileri ve tedavi yöntemlerini aramak için yapmak. Bu sürüm küçük hayvan patolojilerin doğru tanı ve yönetimi için son araştırma bulguları ile güncellenir. Veteriner hekimler Richard Nelson ve C. Guillermo Couto tarafından yazılmış ve uzman katkıda oluşan bir ekip tarafından katıldı, bu metin iç tıbbi sorunların çözümünde kapsamlı, kolay okunan bir kılavuzdur.
Bir sorun-odaklı yaklaşım , klinik belirtileri, tanı önerileri ve teknikleri bir tartışma başlar ve ardından tedavi hususlar ve yönetimine geçer.
Adım adım işlemleri her işlemin bir kolay takip açıklama sağlar.
850 üzerinde tam-renkli fotoğraflar ve çizimler doğru spesifik hastalıkları, bozuklukları ve prosedürleri betimliyor.
Renk kodlu özet tablolar ve kutuları kolay ve hızlı klinik belirtileri, nedenleri, ayırıcı tanı, tedavi ve ilaç dozlarını ve endikasyonlarını tavsiye bakmak için yapmak.
Bilgili katkıda kendi dahili tıp uzmanlık uzmanlar tanınan ve onların klinik yanı sıra akademik ve araştırma uzmanlığı için bilinir.
Pratik bir lgorithms klinik bulgulara dayalı karar verme becerilerini geliştirmek.
Kapsamlı c ross-başvuru kolay ilgili bilgileri bulmak için yapar.
Önerilen okumalar her bölümün sonundaki son araştırma bulgularına erişimi kolaylaştırmak.
YENİ! Güncel içerik dahiliye konularda yüzlerce en iyi tanı ve tedavi tespitler yapmanıza yardımcı olur. Yeni kapsama kalp yetmezliği, kronik mitral kapak hastalığı ve Heartworm hastalık yönetimi içerir; kedi ve köpeklerde pankreatit tedavisinde hepatobilier hastalığın tanısı; işleme ve izlenmesi Diyabetik köpeklerve kediler; köpek ve kedilerde obezite için beslenme önerileri; nöbet bozukluklarının tanı ve yönetimi; ve hematolojik bozukluğu olan hastalarda yeni tanı yöntemleri.
YENİ yazarlar tamamen revize var İdrar Yolu Hastalıkları ve Üreme Sistemi Hastalıkları , bu alanlarda son araştırma ve klinik bulguları açıklar tüm yeni içerik sağlayan bölümleri.
GÜNCEL! İlaç ve tedavi masaları , en güncel tedavi bilgilere sahip olmasını sağlamak.


hemen indir: http://www.gencveteriner.com/veteriner-ebooks-atlaslar/kucuk-hayvanlarin-ic-hastaliklari-t5473.0.html

Yorumlar

Popüler Yayınlar