Temel Veteriner İmmünoloji

Basic Veterinary Immunology Veterinary ebooks

Temel Veteriner İmmünoloji 

Veteriner immünoloji öğretim için kaynakların mevcut boşluğu doldurmak için tasarlanan, Temel Veteriner İmmünoloji kapsamında immünoloji temel olarak sağlam bir arka plan sunuyorveterinerlik. 
kitap veterinerlik teori ve pratik entegre gerçek dünya örnekleri ile tam bir klinik çerçeve birleştirir. Her bölüm, klinik, ilgili veteriner sorunu ile başlar ve daha sonra bu konuda bağlamında temel immünoloji bir yönünü sunuyor. Tüm bölümler öğrenme hedeflerini ve öğrenci hususlar ve klinik. Için olası açıklamalar bir inceleme içeren bir klinik korelasyon takip bölüm içerir.
 
Aynı zamanda PowerPoint öğretim yardımcıları olarak sunulacak 250 tam-renkli görüntüler ve rakamlar ile Illustrated Temel Veteriner İmmünoloji ve ilgili malzemeler. Veteriner Bilgi Ağı ile işbirliği içinde öğrenciler, öğretim üyeleri ve klinik veteriner hekimler online sunulacaktır Temel Veteriner İmmünoloji kendi müfredat tamamlanması onlara hem de hizmet edecek veteriner immünoloji iyi bir çalışma bilgi ile öğrencilere sağlayacaktır ve mesleki uygulama.



http://www.gencveteriner.com/veteriner-ebooks-atlaslar/temel-veteriner-immunoloji-t5469.0.html;new#new

Yorumlar

Popüler Yayınlar