Veteriner Hekimler ve Evcil Hayvan Sahiplerinin Aradığı Tüm Bilgiler Tek Bir Platformda!



Veteriner hekim mesleği ve evcil hayvanlar alanında ihtiyaç duyabileceğiniz her bilgiyi en kapsamlı ve doğru şekilde alabilmeniz için 2016 senesinden beri bu platformda paylaşımlar yapıyoruz. Hem hayvan sahiplerinin hem de veteriner hekimlerin geniş çaplı bilgi almalarını sağlamanın yanı sıra bu bilgilerin güncelliğini de sağlayarak gelişmeleri yakından takip edebilmenize yönelik rehberler yayınlıyoruz. Veteriner hekimlik öğrencisi ya da mesleğinde yeni olanlar için eğitici notlar ve tüyoları paylaşıyoruz. Veteriner olarak mesleğinizle ya da hayvan sahibi olarak hayvanınızla ilgili aradığınız her bilgiyi farklı kaynak seçenekleri ile tek bir çatı altında topluyoruz.

Evcil Hayvanlarınız ve Veteriner Hekimlik Mesleği Hakkında Uzmanından Öneriler Alın!

Her türlü hayvanın tedavi edilmesiyle ilgilenen veteriner hekimlik mesleği ve evcil hayvanlarınızın yaşadığı öngörülemez sıkıntılarla ilgili sorunuz olduğunda, veteriner hekimlerimizden öneri alabilirsiniz. Kedinizin tüylerinde açılma olduğunda, kuşunuz size gün geçtikçe daha durgun gelmeye başladığında, yavru dananızın derisinde tahriş gördüğünüzde ya da aklınıza gelebilecek en ufak bir kuşkuda veteriner hekimlerimiz tarafından kısa süre içerisinde durumu kavramınızı sağlayacak tavsiyeler verilir. Doğru tanı için veteriner hekiminize muayene ettirmeniz gerekse de acil durumlarda fikir edinebilmek ve kriz anlarını doğru yönetebilmek için veteriner hekimlerimizden soru cevap yöntemiyle yardım alabilirsiniz.

Çiftlik Hayvanları Hakkında Bilmeniz Gerekenleri Rehberlerimizden Öğrenin!

Çiftlik hayvanlarınızın refahını artırmak, daha sağlıklı olmalarını sağlamak, onlara doğru bir yaşam alanı kurmak, özelliklerini öğrenerek ne istedikleri hakkında fikir sahibi olmak ve bu bilgileri doğru kaynaktan almak oldukça önemlidir. At, sığır, koyun, keçi ve kanatlı hayvanlar gibi çiftlik hayvanlarının hayatlarını rehberlerimizden öğrenebilirsiniz. Örnek bir çiftlik sahibi olmak için beslenmeden barınmaya, bakımdan üremeye, olası hastalıklardan ırk özelliklerine kadar aklınıza takılabilecek her alanda bilgiyi rehberlerimizden bulabilirsiniz.

Veteriner Hekimlik ve Hayvanlar Hakkında Kendinizi Geliştirebileceğiniz Kaynaklara Ulaşın!

Veteriner hekimlik, veteriner hekimliğin yan dalları ve hayvanlar konusunda araştırma yapmak istediğinizde kaynak önerilerini sitemizdeki veteriner bloğu üzerinden bulabilirsiniz. İngilizce ve diğer dillerde yazılmış kitaplara ulaşarak akademik çalışmalarınızı ilerletebilir, mesleğinizle ilgili alanların üzerinden meslektaşlarınızın anlatımıyla geçebilir ya da sadece ilgi duyduğunuz için hayvanların dünyasını araştırarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Veterinerlik öğrencileri için temel konuları içeren kaynakların güncel baskılarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Veteriner hekimlik ve hayvanlar konusunda kendinizi geliştirebilmenize ek olarak hayvanlarınızın beslenme düzenlerini oturtabilmeniz, hem veteriner hekimlik eğitimi aldığınız süreçte hem de sonrasında kullanabileceğiniz çok sayıda faydalı programla sitemizde tanışabilirsiniz. Dünyada ve Türkiye’de piyasaya sürülmüş hayvancılık ve veteriner hekimlik ile ilgili programların amaçlarını görüntüleyebilir, cihazlarınıza kolayca indirebilirsiniz.

Veteriner Hekimlik ve Hayvancılıkla İlgili Etkinliklerden İlk Siz Haberdar Olun!

Dünyadaki ve Türkiye’deki yerli ve uluslararası kongre, fuar, toplantı ve bilimsel buluşmaları takip etmek sizin için artık çok kolay! Veteriner hekimlik ve hayvancılık alanındaki etkinliklerden sizi önceden haberdar ediyoruz. Mesleki gelişimin hedeflendiği, ufkunuzu açacak, meslektaşlarınızın takdire değer çalışmalarını görebileceğiniz etkinlikleri ve katılım sağlamanız için ihtiyaç duyacağınız detayları sitemizden görüntüleyebilirsiniz. Alanınızda ilerleyebilmeniz, meslek grubunuzla ilgili gelişmeleri takip edebilmeniz için katılmanız gereken etkinlikleri görüntüleyebilir ve daha detaylı bilgi arayışındaysanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Veteriner Hekimliğe Dair Tüm Kelimelerin Türkçe Açıklamalarına Kolayca Ulaşın!

Veteriner hekimlik mesleğinde kullanılan kelimelerin detaylı Türkçe açıklamalarına tek tıkla ulaşabilirsiniz. Veteriner hekimlik eğitimi aldığınız süreçte ya da sonrasında bu alandaki hakimiyetinizin artması için ihtiyaç duyacağınız bütün kelimeleri sitemizden görüntüleyebilirsiniz. Veteriner hekim olarak bilgilerinizi tazelemek için Latince, İngilizce ya da başka dillerdeki mesleki terimlerin Türkçe karşılıklarına veteriner sözlük bölümümüzden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar